Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon a transmis un mesaj de condoleanțe poporului italian

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Tragedia produsă ieri la Genova, Italia, a curmat zeci de vieți omenești.

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de condoleanțe preşedintelui Republicii Italiene, Sergio Mattarella.

„Excelență, Vă exprim sincere condoleanțe în legătură cu tragicul incident produs la Genova care a curmat numeroase vieți omenești. În aceste clipe de grea încercare, Vă rog să primiţi, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, sentimentele noastre de compasiune şi solidaritate cu familiile îndoliate, precum și să transmiteți cuvinte de încurajare și grabnică însănătoșire celor răniți", a scris Igor Dodon.

Moldovenii din Genova sunt îngroziți: Podul se clătina de câteva zile>>>

Amintim că un pod s-a prăbușit, ieri, pe autostrada A10 din Nordul Italiei, în orașul Genova. Au fost înregistrate cel puțin 38 de victime, potrivit autorităților italiene. Una dintre ipotezele privind cauzele accidentului, din spusele persoanelor care se aflau în zonă în momentul degringoladei, este că podul ar fi fost lovit de un fulger.

Fluxul de știri
0