Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un bărbat a decedat în urma accidentului de muncă din Rusia - detalii

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaСтроительство стадиона "Космос Арена" в Самаре к ЧМ-2018
Строительство стадиона Космос Арена в Самаре к ЧМ-2018 - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat și-a pierdut viața în urma accidentului de muncă produs ieri în Rusia. Potrivit MAEIE, cinci persoane au avut de suferit, dintre care patru sunt cetățeni moldoveni.

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. A decedat unul dintre cei cinci muncitori care au avut de suferit în urma accidentului de muncă produs marți în orașul Santk Peterburg din Rusia, informează RIA Novosti.

Unele instituții de presă din Moldova au scris că persoana decedată ar fi din Republica Moldova. Reprezentantul Ministerului de Externe din țara noastră, Alexandru Roitman, a infirmat însă această informație.

”Cei patru moldoveni se află în stare gravă, dar stabilă”, a precizat el, fiind solicitat de Sputnik Moldova.

Стройка - Sputnik Moldova
Accidente
Accident de muncă în Rusia. Patru moldoveni, spitalizați - detalii

Potrivit Ministerului moldovean al Afacerilor Externe, patru dintre cei cinci bărbați răniți sunt cetățeni moldoveni, cu vârstele de 29, 30, 33 și 41 de ani.

Accident de muncă a avut loc în orașul Sankt Petersburg. Potrivit autorităților ruse, cinci muncitori au căzut de la înălțimea etajului trei, după ce schelele pe care se aflau aceștia s-au prăbușit.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0