Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cel de-al șaptelea moldovean, decedat în accidentul din Kaluga, a fost adus la Chișinău

Abonare
Sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia a fost adusă de o echipă de salvatori din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din Moldova.

CHIȘINĂU, 15 aug – Sputnik. Cel de-al șaptelea moldovean, care a decedat în accidentul rutier din Kaluga, Rusia, a fost adus la Chișinău. Bărbatul de 43 de ani, care s-a aflat în comă din momentul producerii accidentului, a murit la o săptămână de la tragedie.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia a fost adusă de o echipă de salvatori din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din Moldova. 

Alți doi moldoveni rămân în continuare internați în spitalul din Rusia. Este vorba despre un bărbat și o femeie. Șeful adjunct Direcţia Protecţie Civilă, IGSU, Vitalie Mutaf, a declarat că bărbatul se află în comă, starea acestuia este gravă. 

Tragedia s-a produs, sâmbătă dimineața, 4 august, la ora 7:40, pe drumul M3 din Rusia. În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz de model Mercedes Vito cu numere de înmatriculare ale Republicii Moldova. În urma impactului, 8 persoane au decedat pe loc, dintre care 6 cetățeni ai Republicii Moldova. Alți opt moldoveni au fost răniți, unul dintre aceștia a decedat la spital. 

Impactul celor trei mașini a fost filmat de o cameră de bord amplasată pe un autovehicul care tocmai se deplasa în spatele microbuzului cu cetățenii moldoveni.

 

Fluxul de știri
0