Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Condițiile de deplasare a moldovenilor cu trenul la Iași s-au modificat

© Sputnik / Мирослав Ротарьпоезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi
поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Călătorii mai rapide, mai ieftine și mai confortabile. Dacă-ți planifici vacanța în unul dintre cele mai frumoase orașe din România, atunci Calea Ferată din Moldova îți vine în ajutor.

CHIȘINĂU, 14 aug – Sputnik.  Începând cu 24 august, cei care vor opta pentru o călătorie cu trenul la Iași, vor scoate din buzunar mai puțini bani pentru bilet. 

поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Societate
Atenție dacă urcați în trenul Chișinău-Odesa în zile de odihnă

Tichetul pentru clasa a treia de confort va costa doar 90 de lei, cu 42 de lei mai puțin decât până acum. De reduceri se vor putea bucura și pasagerii care vor alege clasa a doua, care vor plăti 100 de lei, în loc de 148. Cei care-și vor dori o călătorie în clasa de confort sporit vor achita doar 130 de lei. 

Î.S. „Calea Ferată din Moldova” anunță că trenul de pe această cursă va circula de trei ori pe săptămână, în loc de două cum a fost până acum. Astfel, pasagerii vor putea ajunge la Iași, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Garnitura va porni  din Gara Chișinău la ora 06:16 și va ajunge în stația Socola la ora 10:15. Returul se va face la ora 17:42, cu sosire la 21:36. 

Timpul de călătorie a fost redus cu 20 minute. De asemenea, trenul de pe această cursă va circula, suplimentar, pe data de 27 august.


Fluxul de știri
0