Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav: Vezi ce a făcut un individ care se dădea drept ofițer de poliție - Video

© Photo : IGPPoliția - Imagine Simbol
Poliția - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au reținut în flagrant un bărbat care a mai fost condamnat anterior pentru furt și escrocherie.

CHIȘINĂU, 14 aug — Sputnik. Un bărbat de 42 de ani din Chișinău a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit de proxenetism. Individul ar fi recrutat femei pentru practicarea prostituției, prin intermediul rețelelor de socializare și aplicației Viber.

Potrivit procurorilor, suspectul se prezenta drept angajat al Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Ministerului Afacerilor Interne și pretindea că instrumentează două cauze penale pornite pe numele victimei.

Astfel, inculpatul se oferea să ajute victima în schimbul practicării prostituției. Mai mult, din conversațiile celor doi, suspectul i-a propus femeii să presteze servicii sexuale și altor clienți contra plată. 

Tesla Autopilot - Sputnik Moldova
Un șofer a făcut asta chiar la volan. Poliția l-a prins în flagrant

În urma acțiunilor întreprinse de ofițerii CCTP, bănuitul a fost reținut în flagrant. Suspectul nu este ofițer de poliție, ba mai mult, anterior el a fost condamnat pentru furt și escrocherie.

Dacă vinovăția bărbatului va fi demonstrată, acesta riscă pedeapsă cu închisoare de la patru până la șapte ani.

Oamenii legii continuă acțiunile în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și acumulării probelor pentru a demonstra vinovăția altor persoane care ar putea fi implicate în comiterea infracțiunii în cauză.

 

Fluxul de știri
0