Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Politician olandez a recunoscut că a fost violată de imigranți și s-a sinucis - VIDEO

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O femeie deputat și-a pus capăt zilelor după ce și-a publicat un mesaj video pe Facebook în care mărturisește că a fost violată de imigranți.

BUCUREȘTI, 13 aug  — Sputnik. În Olanda o femeie deputat în vârsta de 53 de ani, din partea Partidului Libertății, Willie Dille, și-a pus capăt zilelor după ce a publicat în Facebook un video în care recunoaște că a fost violată de imigranți.

"Pe 15 martie 2017 am fost răpită, violată și bătută de un grup de musulmani, pentru că ei doreau să tac în consiliul orășenesc din Haaga. În acea zi aveau loc alegerile parlamentare", a declarat Willie Dille.

Femeia l-a acuzat de cele întâmplate pe consilierul Arnoud van Doorn din Partidul Unității. Totuși Doorn, care se află în concediu, a respins acuzațiile.

De asemenea, Dille a anunțat că renunță la activitatea sa politică din cauza că a fost amenințată cu moartea. "Îți vom tăia gâtul și te vom lăsa să sângerezi", astfel de mesaje ar fi primit Dille.

 

Fluxul de știri
0