Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Asta chiar este culmea: O prostituată de lux, secretara unui mare demnitar de stat – Foto

© SputnikProstituție
Prostituție - Sputnik Moldova
Abonare
Marea Britanie este zguduită de un nou scandal după ce a ieșit la iveală viața nocturnă a secretarei unui membru al Guvernului britanic. Aceasta mai făcea un ban practicând prostituția.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. O investigație a ziariștilor britanici a provocat un scandal de proporții în Regatul Unit: consilierul unui ministru conservator practica în timpul liber prostituția. Pentru o întâlnire aceasta cera 750 de lire sterline, anunță publicația Daily Mail.

Secretara ministrului Construcțiilor, Dominic Raab, care a ocupat recent funcția de ministrul pentru Brexit, oferea servicii sexuale pe un site de escort-service, anunță publicația.

Despre hobby-ul secret al secretarei a aflat un jurnalist al publicației Mirror. Prezentându-se drept un client înstărit, acesta i-a solicitat o întâlnire. Rebecca Tott s-a întâlnit cu acesta de două ori într-un hotel de cinci stele, primind pentru fiecare vizită câte 750 de lire sterline. În timpul discuțiilor, aceasta se lăuda că cunoaște fiecare pas al șefului său.

“Știu despre orice mișcare. Știu unde se va afla azi”, citează presa britanică vorbele secretarei. Tânăra a fost demisă din funcție la începutul lunii iulie, după numirea lui Raab în funcția de ministru pentru Brexit.

Acum, Rebecca oferă interviuri diverselor publicații britanice în care povestește despre „caracterul prost” al fostului șef, precum și despre „abuzurile” pe care le-ar fi comis acesta. Spre exemplu, aceasta afirmă că fostul ei șef “a strigat la ea la telefon făcând-o să plângă”.

Publicația menționează că serviciul de informații MI5 s-a interesat de această istorie. Acum serviciul urmează să stabilească dacă viața secretă a fostei secretare a ministrului amenință siguranța națională.

Presa scrie că Rebecca era un cadru tânăr în care s-au investit multe speranțe, din momentul angajării ei calitate de funcționar de la 16 ani, cu un salariu de 18 mii de lire sterline. Anterior, ea activase în calitate de secretară a lordului Heseltine, care a deținut funcția de consilier al Gguvernului. Acesta a fost destituit din funcție în urma unor declarații dure legate de Brexit.

Fluxul de știri
0