Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O mașină cu cinci persoane la bord s-a aprins din mers la Căușeni

© Photo : IGSUPompierii au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism în apropiere de localitatea Cîrnățeni
Pompierii au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism în apropiere de localitatea Cîrnățeni - Sputnik Moldova
Abonare
Incidentul a avut loc în această noapte în apropiere de satul Cârnățeni, raionul Căușeni. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, toate persoanele aflate în vehicul au reușit să iasă la timp.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Un autoturism  în care se aflau cinci persoane, printre care și un copil de doar un an, s-a aprins din mers. Incidentul a avut loc în această noapte în apropiere de satul Cârnățeni, raionul Căușeni. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, toate persoanele aflate în vehicul au reușit să iasă la timp din mașină.

Autoturismul de model ”Ford Focus” venea din Ucraina spre Chișinău. 

Incendiu - Poză Simbol - Sputnik Moldova
Accidente
Incendiu puternic în această dimineață: O fabrică de mobilă, cuprinsă de flăcări

Pompierii din raionul Căușeni au reușit să lichideze incendiul în cel mai scurt timp, însă autoturismul a fost distrus în totalitate de flăcări. 

Potrivit informației preliminare, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Toate circumstanțele și cauza finală a producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. 

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 31 situații de risc.

Fluxul de știri
0