Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată ce zile a ajuns: Angelina Jolie, internată într-o clinică de psihiatrie

© Sputnik / Алексей Петров / Accesați arhiva multimediaАнджелина Джоли и Бред Питт
Анджелина Джоли и Бред Питт - Sputnik Moldova
Abonare
Divorțul de Brad Pitt pare să-i fi zdruncinat puternic starea psihică a actriței.

CHIȘINĂU, 12 aug — Sputnik. Starul hollywoodian Angelina Jolie s-ar fi internat într-o clinică de psihiatrie unde, timp de aproximativ două săptămâni, se va trata de anorexie. În această perioadă, actrița își va întrerupe activitatea la filmul „Maleficent 2", informează mass-media, cu referire la publicația „The Hollywood Life".

Angelina Jolie - Sputnik Moldova
Angelina Jolie se recăsătorește: Cine este noul partener al actriței

Deocamdată nu există o confirmare oficială, și nici în paginile „The Hollywood Life" nu am reușit să găsim această informație. Însă publicația respectivă scrie că în ultima perioadă actrița este iarăși obsedată de ideea că trebuie să slăbească. Jolie a mai fost internată anterior în clinica respectivă când, după un regim alimentar dur, a ajuns la greutatea de 44 kg, având înălțimea de 170 cm. Totodată, Angelina nu mai era deja în stare să-și țină organismul sub control și continua să slăbească, din care cauză a ajuns la anorexie.

​Presa menționează că starea psihică a starului cinematografiei mondiale a fost grav zdruncinată după divorțul de actorul Brad Pitt. Acest divorț nu a fost unul simplu și a degenerat într-un adevărat război.

Potrivit mass-media, lupta s-a încins până într-atât, încât chiar și avocatul Angelinei Jolie a fost nevoită să înceteze să mai lucreze cu ea. Avocatul a declarat că clienta sa avea un comportament irațional și nu dorea ca divorțul să se încheie pe cale pașnică.

„Ea vrea ”sânge”, este stăpânită de dorința de a-l distruge pe Brad Pitt, ca tată, în fața copiilor", a spus avocatul.

Fluxul de știri
0