Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Polițiștii de Patrulare, surprinși cu camera făcând asta în satul Mingir – Video

© Facebook / Inspectoratul Național de PatrularePoliția de Patrulare
Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Au acționat de după colțul străzii, într-un sat din raionul Hâncești, ca să nu fie observați de șoferii din trafic.

CHIȘINĂU, 12 aug — Sputnik. Un nou filmuleț a devenit viral pe internet, în care protagoniștii sunt polițiștii din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare.

Și anume, un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare a fost surprins în satul Mingir din raionul Hâncești în momentul în care oamenii legii măsurau viteza automobilelor din trafic cu girofarul și întocmeau procese-verbale celor care au depășit limita de viteză, având girofarul de la mașină deconectat. Cazul a avul loc la începutul lunii iulie. 

Autorul filmării susține că ceea ce au făcut polițiștii este o fărădelege, dat fiind că un regulament intern îi obligă să aibă girofarul conectat atunci când se află în exercițiul funcțiunii.

Acest video a provocat discuții aprinse pe Facebook. Unii dintre internauți să-au năpustit cu critici asupra polițiștilor, acuzându-i de toate relele din Republica Moldova.

Alții, dimpotrivă, i-au încurajat, menționând că doar așa pot fi depistați vitezomanii, care, dacă nu sunt puși la timp de oamenii legii, ajung să comită crime pe șosele.

Fluxul de știri
0