Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată cum arată cea mai sexy prezentatoare meteo din lume - Foto

CC0 / Pxhere / Femeie - poză simbol
Femeie - poză simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Yanet Garcia, care lucrează prezentatoare meteo la o televiziune mexicană, știe să-și înfierbânte milioane de abonaţi pe Instagram. Sfaturile ei? Imagini și videoclipuri senzuale pe care le publică în rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 11 aug — Sputnik. Considerată a fi cea mai sexy prezentatoare meteo din Mexic, Yanet Garcia nu ezită să-şi împărtășească rezultatele antrenamentelor sale zilnice de sport pe rețelele de socializare. Astfel, cei 6,4 milioane de abonați pe Instagram așteaptă cu respiraţia la gură noile postări ale frumoasei cu curbe incredibile.

Spre exemplu, videoclipul recent intitulat "Continuă să o faci" a primit aproximativ 230.000 de "like-uri" în doar 17 ore, ca să nu mai vorbim de zecile d emii de comentarii de la urmăritorii săi fermecați.

Prezentatoarea de televiziune de 27 de ani, descrisă de Playboy ca fiind "fata care te face să cauți vremea", postează în mod regulat fotografii și videoclipuri cu exercițiilor de rutină… de preferință filmate din spate.

Își face plăcere să se laude cu corpul ei perfect și musculos pentru a atrage atenția publicului.

 

Recent, frumoasa brunetă, care a făcut din corpul său un purtător de noroc pentru echipa mexicană de la Cupa Mondială, a fost onorată să apară pe coperta ediției din iulie a revistei Maxim.

 

Fluxul de știri
0