Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Pompeo a declarat că SUA își doresc relații bune cu Rusia

© AP Photo / Manuel Balce CenetaŘeditel Ústřední zpravodajské služby USA Mike Pompeo
Ředitel Ústřední zpravodajské služby USA Mike Pompeo - Sputnik Moldova
Abonare
Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat în cadrul unei întrevederi cu ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, că SUA își doresc o îmbunătățire a relațiilor cu Rusia.

BUCUREȘTI, 11 aug — Sputnik. Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a discutat vineri cu ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, despre relațiile bilaterale și situația din Siria, anunță serviciul de presă al Departamentului de Stat.

Secretarul de stat, Pompeo, a confirmat că Statele Unite își doresc o îmbunătățire a relațiilor cu Rusia și a căzut de acord asupra continuării dialogului, se spune în comunicatul instituției. De asemenea, Pompeo și Lavrov au discutat despre sancțiunile adoptatate recent împotriva Rusiei în legătură cu cazul Skripal și problemele curente ale Siriei.

Miercuri, SUA au anunțat că intenționează să introducă noi sancțiuni împotriva Rusiei în legătură cu incidentul din orașul britanic Salisbury, care presupun interzicerea livrării în Rusia a producției de destinație dublă.

 

Fluxul de știri
0