Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Taximetriști, trași pe dreapta: Iată ce s-a întâmplat

Abonare
Oamenii legii le-au pus amenzi în valoare de 45 500 de lei taximetriștilor care activează ilegal.

CHIȘINĂU, 10 aug — Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat și angajații Inspectoratului Național de Patrulare au depistat în tip de o zi 13 cazuri de activitate a taximetriștilor.

Raid poliție vs taximetriști - Sputnik Moldova
Societate
Taximetriști beți la volan, mașini defectate și... vezi anunțul șocant al INP

Inspectorii fiscali au verificat legalitatea activității taximetriștilor, adică dacă și-au înregistrat activității de întreprinzător.

Oamenii legii au constatat că toți cei 13 taximetriști verificați nu dețineau actele necesare care le-ar permite desfășurarea acestui gen de activitate. În urma operațiunii, angajații Serviciului Fiscal de Stat au întocmit 13 procese verbale și au stabilit amenzi în valoare de 45 500 de lei.

De menționat că astfel de operațiuni de verificare a transportatorilor de pasageri în regim de taxi au loc cu regularitate. Anterior, Serviciul Fiscal de Stat a realizat campania ”Fii onest — transportă legal". În acest context, SFS se adresează cu un apel către contribuabilii care desfășoară acest gen de activitate să se conformeze cerințelor legislației în vigoare și să activeze legal.

Fluxul de știri
0