Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mama și fiica, ucise la Soroca, au fost arse de vii

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Cele două femei au fost bătute și arse de vii. Criminalul și-a recunoscut pe deplin vina.

CHIȘINĂU, 9 aug – Sputnik. Oamenii legii au prezentat astăzi detalii cu privire la dublul omor de la Soroca, o mamă și fiica sa, de 42 și respectiv 15 ani, fiind ucise. 

Șeful Direcției combaterea crimelor grave din cadrul IGP, Igor Zglăvuță, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, organizată în după-amiaza zilei de joi, că trupurile celor două au fost găsite într-o pădure din satul Dumbrăveni, Soroca. Cadavrele erau carbonizate și greu de recunoscut. Identitatea acestora a fost stabilită în urma expertizelor medico-legale. 

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Asasinat la Soroca: o mamă și fiica acesteia au fost omorâte în cel mai barbar mod

În urma măsurilor întreprinse de poliție, a fost reținut și autorul crimei, un tânăr de 22 de ani. Acesta și-a recunoscut vina pe deplin. 

”Și, strigător la cer, bănuitul a recunoscut și omorul unei adolescente care a dispărut în anul 2012”, a declarat Zglăvuță. 

Șeful Direcției combaterea crimelor grave a precizat că bănuitul le-a luat pe cele două, mamă și fiică, cu mașina sa să le ducă la Soroca, iar în drum spre centrul raional au fost omorâte cu sânge rece.

”În timp ce a fost incendiate, ele erau în viață. Inconștiente, dar în viață. Minora a avut un contact sexual cu acesta înainte de a fi omorâtă”, a declarat șeful Direcției combaterea crimelor grave.

Bănuitul este reținut și dacă va fi recunoscut vinovat de instanță riscă ani grei de pușcărie.

Fluxul de știri
0