Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Imagini șocante: Cum este „scos la plimbare” un copil la Tiraspol

© Sputnik / Vladimir Pesnia / Accesați arhiva multimediaРебенок, архивное фото.
Ребенок, архивное фото. - Sputnik Moldova
Abonare
Paginile rețelelor de socializare din Transnistria au explodat: toată lumea este indignată de o fotografie cu modul ciudat în care este „plimba” un copil mic, pe fereastra unui bloc cu nouă etaje.

Tiraspol, 8 aug — Sputnik, Irina Leahova. Rețelele de socializare clocotesc de indignare: transnistrenii discută aprins, subiectul fiind o fotografie în care se vede cum o femeie în etate ține în mâini un copil mic, care atârnă practic peste un balcon de la etajele superioare.

„Blocul cu nouă etaje se înalță vizavi de Centrul mamei și copilului din Tiraspol. O bunică „a scos la aer" copilul, peste balconul etajului șapte. Părinții, probabil, habar nu au", a scria pe rețele persoana care a postat fotografia.

Potrivit acesteia, ea a fost rugată să publice pe rețelele de socializare fotografia făcută de către angajații maternității din Tiraspol, care se află vizavi de acest bloc locativ.

© Photo : Facebook / Скриншот / Приднестровье ОнлайнBunica a scos copilul ”la plimbare”
Бабушка выгуливает ребенка с балкона 6-7 этажа - Sputnik Moldova
Bunica a scos copilul ”la plimbare”

Utilizatorii sunt indignați de atitudinea iresponsabilă a femeii și presupun că aceasta nu este bunica, ci dădaca micuțului.

„O singură mișcare greșită… este îngrozitor să-ți imaginezi…", scrie un internaut.

„Da ce are aici „mișcarea greșită"? Dar dacă dă peste bătrână un infarct sau atac cerebral? Ea va cădea la podea, iar copilul în gol", opinează altul.

„Dar dacă zboară pe acolo o muscă sau o pasăre, iar copilul, speriindu-se, se va smuci pe neașteptate și bătrâna nu-l va putea stăpâni?", scrie un alt comentator.

„Trebuie anunțate urgent autoritățile tutelare, acestea se vor lămuri", este convins un alt internaut.

Oamenii au invocat și alte cazuri îngrozitoare în care, din cauza neglijenței părinților, copiii au căzut peste geam. Acum în Transnistria sunt colectați bani pentru tratamentul unuia dintre acești copii.

Fluxul de știri
0