Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Afacerea dubioasă a unui individ, deconspirată de oamenii legii - Video

Abonare
Afacerea unui bărbat a fost dată peste cap de Poliția Capitalei și inspectorii de Patrulare.

CHIȘINĂU, 8 aug — Sputnik. Ofițerii Secției Investigare Fraude Economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, de comun cu ofiţerii de patrulare a INP, au deconspirat activitatea ilicită a unui bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în România.

Arest - Sputnik Moldova
Incredibil: Poliția l-a prins pe ”cel mai periculos” criminal din Trușeni

Potrivit poliției, bărbatul aducea veselă și tacâmuri din România şi le comercializa în municipiul Chișinău.

În cadrul investigaţiilor, oamenii legii au depistat în automobilul bărbatului șapte cutii cu veselă, cinci cutii cu cuţite şi trei cutii cu tacâmuri. Toate bunurile urmau să fie vândute în lipsa actelor de calitate şi provenienţă.

Mărfurile au fost ridicate și depozitate, pâna la decizia instanţei de judecată, pentru stabilirea vinovăţiei şi aplicarea confiscării speciale. Valoarea acestora va fi stabilită de oamenii legii.

Grav: Ce făceau trei indivizi într-un apartament din municipiul Chișinău — Video>>>

Polițiștii au întocmit un proces-verbal cu privire la achiziţionarea, păstrarea, transportul şi comercializarea ilegală a valorilor materiale, care prevede amendă în mărime de la 5 mii de lei și pâna la 7500 de lei.

 

Fluxul de știri
0