Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Asta e chiar ieșit din comun: Au furat mașina Poliției cu tot cu polițist

© AFP 2024 / ANDREAS SOLAROUn vehicul de poliție italian
Un vehicul de poliție italian - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați au furat în Italia o mașină de Poliție cu tot cu polițistul aflat înăuntru. Polițistul era ascuns în partea din spate a dubei, dat fiind că fila o grupare care comercializa droguri.

CHIȘINĂU, 8 aug — Sputnik. Cei doi indivizi sunt cetățeni români care au plecat în Italia. Acolo ei au furat o dubă pe care au văzut-o parcată pe o stradă din orașul Trieste. Din nefericire pentru ei, în mașină se afla un polițist care i-a arestat imediat, scrie pentru-romani.ro, care citează publicația italiană ilpiccolo.it.

Vacanță, litoral, insulă, plajă - Sputnik Moldova
Societate
O vedetă din Moldova a fost jefuită în Grecia: Iată ce bunuri i-au furat hoții - Video

Bărbații au văzut duba parcată și s-au gândit să o fure, fără să bănuiască faptul că mașina era a Poliției și că în interiorul ei se afla un polițist care fila o rețea de traficanți de droguri. Duba nu purta însemnele oficiale ale unei mașini de poliție.

Românii au găsit ușa deschisă și s-au urcat imediat pe locurile din față, încercând să pornească duba cu ajutorul firelor din bord.

Însă polițistul ascuns în partea din spate a dubei i-a arestat imediat.

Investigațiile ulterioare au arătat că cei doi români abia ajunseseră în Trieste și că cel mai probabil voiau să folosească duba pentru a ajunge în alt oraș. Acum, bărbații sunt acuzați de tentativă de furt.

Fluxul de știri
0