Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Emisiunea ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari. Invitat: Ion Prisăcaru

Abonare
Fostul șef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru, a fost invitatul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova, moderată de Tatiana Cebotari.

Care sunt avantajele și dezavantajele pachetului legislativ pentru reforma fiscală adoptat de Parlament? Va resimți cetățeanul de rând sau mediul de afaceri noile politici fiscale implementate de autorități? Va avea de suferit bugetul de stat în urma reformei fiscale anunțate de premierul Pavel Filip și votate de Parlament? De ce această inițiativă a stârnit critici dure din partea Fondului Monetar Internațional, dar și a o serie de experți? Datorită acestei reforme se va diminua fenomenul salariului în plic? În folosul cui este acest proiect? Răspunsurile la acestea, dar la alte întrebări a încercat să le afle jurnalista Tatiana Cebotari de la fostul șef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru, în cadrul emisiunii "Logica Puterii", de la Sputnik Moldova.

Fluxul de știri
0