Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un pitbull a atacat cinci bărbați, doar unul a știut ce să facă - VIDEO

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O înregistrare video surprinde cum un grup de angajați a urcat pe o masă, oamenii încercând să se salveze de colții unul pitbull furios.

CHIȘINĂU, 6 aug — Sputnik. Lucrările de pe șantierele de construcție întotdeauna sunt însoțite de unele riscuri pentru viață și sănătate, însă cei câțiva angajați din Brazilia nici nu se puteau aștepta că vor avea de înfruntat un patruped. O înregistrare video în care este surprinsă întâlnirea lor cu un pitbull a devenit virală pe rețelele de socializare.

Лев - Sputnik Moldova
O bestie se plimbă pe străzile din Capitală - Foto

În imagini angajații se află pe șantier, la construcția unui restaurant. Fiecare este ocupat cu propria muncă, până în momentul în care un bărbat, care se ocupa cu instructajul, observă o amenințare (care nu apare inițial în cadrul).

Bărbatul fuge în odaia de alături și închide ușa, iar ceilalți speriați arată spre ușă. În următoarele secunde apare câinele care i-a speriat pe muncitori — un pitbull care se apropie cu o viteză fulgerătoare. Încercând să se salveze, bărbații se urcă pe masă, sperând că dulăul nu îi va putea ajunge, în timp ce patrupedul se rotește în jurul mesei în încercare de a-i prinde.

Spre fericirea victimelor, apare un alt bărbat care știe ce să fac cu pitbullul. Priviți clipul video — nici nu bănuiați cum se va termina toată această poveste.

Câinii de rasa Pit Bull Terrier sau, mai simplu, pitbull, sunt una din cele mai populare rase de câini în SUA. Creată în urma încrucișării bulldogului și terrrierului, acesta a moștenit calități precum perseverența și mușchi puternici, dar și reacții rapide. Acestei rase i-au fost deprinse intenționat agresivitatea pentru luptele între câini. Ei se deosebesc prin spiritul lor combativ.

Pit bull terrierul american este interzis în majoritatea statele Uniunii Europene. În alte țări există niște reguli stricte de întreținere a unor astfel de rase. După ce luptele între câini au fost scoase în afara legii, a fost introdus un control strict față de pitbulli.

Imagini șocante: Încăierare pe viață și pe moarte — trei fiare au ieșit la atac>>>

Totuși, stăpânii își consideră câinii cuminți, afirmând că imaginea de rasă agresivă a fost creată datorită unei educații proaste din partea proprietarilor. Deseori, pitbullii sunt folosiți și în calitate de câini de serviciu, pentru căutarea drogurilor și explozibilelor. 

Fluxul de știri
0