Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon, previziuni cu privire la alegeri parlamentare: Cine va învinge

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон
Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Dodon știe cine va câștiga alegerile parlamentare din februarie: este pur și simplu obligat să învingă.

CHIȘINĂU, 6 aug — Sputnik. Șeful statului i-a felicitat pe membrii şi simpatizanţii PSRM cu ocazia împlinirii a 21 de ani de la înregistrarea oficială a formațiunii politice.

"Aceşti 21 de ani au fost cu bune şi rele, cu perioade de dezvoltare prielnice, dar şi cu perioade mai puţin prielnice. A fost un drum lung, care însă s-a meritat să fie parcurs, deoarece astăzi PSRM este formaţiunea care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Парламент - Sputnik Moldova
Politică
Dodon, despre posibilele scenarii de după alegerile parlamentare

Totodată, el este sigur că PSRM va avea și în continuare un rol important în societate:

"Însă drumul nostru nici pe departe nu poate fi considerat unul încheiat. Sunt convins că PSRM nu a ajuns nici măcar la jumătatea acestui drum şi că, începând chiar cu perioada imediat următoare, va juca un rol important în istoria RM, poate cel mai important rol pe care l-a avut vre-odată un partid din Moldova în procesul de dezvoltare a ţării".

Se pare că Igor Dodon știe deja cum se va desfășura scrutinul din februarie și cine are șanse reale să ia majoritatea în viitorul Parlament.

"În scurt timp, ţara va trece prin alegeri parlamentare. PSRM e pur şi simplu obligat să învingă în aceste alegeri pentru a da o nouă şansă de viitor Republicii Moldova şi eu sunt convins că anume aşa şi se va întâmpla. PSRM nu are altă alternativă decât să preia puterea şi să pună capăt dezmăţului care e în întreaga ţară de ani buni de zile. PSRM are capacitatea de a conduce eficient Republica Moldova şi de a asigura un nivel înalt de bunăstare cetăţenilor, aşa cum îl merită ei, şi împreună vom demonstra acest lucru în perioada imediat următoare".

 

Fluxul de știri
0