Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Are doar 17 ani, dar a bătut toate recordurile la furat automobile în Chișinău – Detalii

© Sputnik / Rodion Procaautomobil spart
automobil spart - Sputnik Moldova
Abonare
Profită de faptul că este minor și nu poate fi reținut de Poliție: Iată câte autoturisme a furat de la începutul anului în Capitală.

CHIȘINĂU, 6 aug — Sputnik. Direcția de Poliție a municipiului Chişinău anunță că, în urma măsurilor speciale de investigații și urmărire penală, ofițerii de investigații ai sectorului Buiucani au localizat şi au reţinut un minor cu vârsta de 17 ani, care își are domiciliu în Capitală. Acesta este suspectat ca în luna iulie ar fi răpit doua automobile. Primul caz a avut loc în noaptea de 11 iulie, când ar fi răpit un automobil de model "Dacia Logan", parcat pe str. Ion Creangă din sectorul Buiucani. Al doilea caz a fost înregistrat pe 21 iulie, când ar fi răpit un automobil de model "Honda", parcat pe str. Sucevița, care ulterior a fost găsit pe str. Onisifor Ghibu. Conform informaţiilor constatate de poliţişti, minorul a răpit automobilele forțând lacătul.

© Direcția de Poliție a municipiului Chişinău Minorul care a furat 8 automobile de la începutul anului
Minorul care a furat 8 automobile de la începutul anului  - Sputnik Moldova
Minorul care a furat 8 automobile de la începutul anului

În acest context a fost inițiată cauză penală pentru răpirea mijloacelor de transport, care se pedepsește cu amendă sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Întrucât bănuitul nu a atins vârsta majoratului, acesta este cercetat penal în stare de libertate. Este de menţionat că anterior a fost reţinut şi documentat de Poliţia Capitalei pentru alte 6 infracţiuni similare săvârşite în Capitală.

Fluxul de știri
0