Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accidentul din Kaluga: Rudele au plecat în Rusia să-și aducă acasă morții

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIRudele mai multor persoane care au suferit în accidentul din Kaluga au plecat în Federația Rusă
Rudele mai multor persoane care au suferit în accidentul din Kaluga au plecat în Federația Rusă - Sputnik Moldova
Abonare
Rudele victimelor în cumplitul accident din Kaluga, care s-a produs sâmbătă dimineața, au plecat în Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Rudele victimelor accidentului din Rusia, în care au murit șase moldoveni, iar alți opt au fost răniți, au plecat noaptea trecută spre Kaluga, cu un microbuz oferit de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din Moldova. Rudele victimelor au fost asistate de psihologii IGSU. 

O echipă de salvatori se află în regiunea Kaluga, unde a început perfectarea tuturor  procedurilor necesare pentru repatrierea cadavrelor persoanelor decedate. 

Patru moldoveni din cei opt răniți în accident vor fi externați din spitalul Suhinici pe 7 august și vor putea merge acasă. 

În accident au murit două femei și patru bărbați. Victimele sunt originare din raioanele Orhei, Ștefan Vodă și Căușeni. Alte 8 persoane, cu vârstele între 19 – 47 de ani, șapte bărbați și o femeie, au suferit diverse traumatisme. Persoanele rănite la fel sunt din Ștefan Vodă, Căușeni și Slobozia. 

Cheltuielile pentru repatrierea cadavrelor vor fi acoperite de Guvernul Republicii Moldova.

 

Fluxul de știri
0