Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Copii frumoși și talentați, încurajați și susținuți de către părinți

© Sputnik / Rodion ProcaTamara Pereteatcu și Anastasia Pereteatcu
Tamara Pereteatcu și Anastasia  Pereteatcu - Sputnik Moldova
Abonare
Anastasia Pereteatcu este o tânără creativă și talentată care se implică activ în participarea la diverse concursuri artistice naționale și internaționale.
Copii frumoși și talentați, încurajați și susținuți de către părinți

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", jurnalista și scriitoarea, Tamara Pereteatcu, alături de nepoata sa Anastasia Pereteatcu, au vorbit despre artă și rolul părinților în susținerea tinerilor talente.

"Nu prea cunosc noțiunea de timp liber pentru că mă ocup cu dansul, muzică, pictură, înot și cânt la pian. Sunt un copil fericit, fiindcă părinții mă sprijină în toate activitățile mele și mă încurajează. De la trei ani și jumătate fac dansuri sportive, iar de cinci ani cânt în studioul muzical-coral "Lia-Ciocârlia". Recent am revenit din China unde am participat la un Concurs Internațional de dansuri sportive. Îmi organizez timpul astfel ca să îmbin studiile școlare cu hobby-urile mele", a povestit Anastasia Pereteatcu.

Jurnalista și scriitoarea, Tamara Pereteatcu, spune că timpul liber al copilului devine grija oricărui părinte din dorința de a-i dezvolta abilitățile, de a-l distra, de a-i îmbunătăți cunoștințele și de a-i întreține condiția fizică.

"Nepoțica mea, Anastasia este o mândrie pentru familia noastră. Susținerea parentală o ajută să-și descopere talentul și adevăratul har. Oricare copil are nevoie de încurajare, comunicare, orientare, educație, susținere morală și financiară pentru a-și valorifica talentul", a afirmat Tamara Pereteatcu.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0