Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Femeie curajoasă: A imobilizat cu sânii un hoț ghinionist - VIDEO

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaВыставка "ИгроМир 2017" и фестиваль Comic Con Russia 2017
Выставка ИгроМир 2017 и фестиваль Comic Con Russia 2017 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O femeie din Rusia a imobilizat cu sânii un hoț care a încercat să-i fure poșeta.

CHIȘINĂU, 3 aug — Sputnik. Un hoț în stare de ebrietate a fost reținut de o locuitoare a orașului Kirov. Făptașul și-a subapreciat victima atunci când a încercat să fure poșeta femeii. Aceasta l-a trântit jos, forțându-l să mănânce pământ. Martorii oculari au filmat scena în care atacatorul a devenit victimă a femeii vânjoase.

Presa rusă precizează că bărbatul a smuls poșeta din mâna femeii și a încercat să fugă. Totuși, ea l-a ajuns din urmă și l-a imobilizat.

„Mănâncă pământ! Ai vrut să mă lași fără bani? Nu am cu ce să-mi hrănesc copiii!”, striga femeia către bărbatul căruia i-a răsucit mâinile, strângându-l cu sânii și cu toată masa corpului la pământ.

Toate tentativele disperate ale bărbatului de a se elibera din captivitatea doamnei au fost urmate de o presiune mai mare. Femeia a rămas rece la toate amenințările hoțului până la venirea poliției.

Fluxul de știri
0