Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

S-a crezut cel mai șmecher: Vezi ce a făcut un bărbat din raionul Fălești

© Sputnik / Evghenii PanasencoBani - Poză Simbol
Bani - Poză Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un individ din raionul Fălești a fost reținut de oamenii legii pentru o faptă rușinoasă.

CHIȘINĂU, 1 aug — Sputnik. Un bărbat din raionul Fălești a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, după ce ar fi pretins și primit bani, în repetate rânduri, sub pretextul că are influență asupra unor persoane publice din cadrul „CRIS Registru" din municipiul Bălți.

Врач в больнице, архивное фото - Sputnik Moldova
Societate
"Tâmpiți" și "normali" - așa îi calificau pe pacienți medicii reținuți de CNA

Potrivit procurorilor, în octombrie 2017, bănuitul, împreună cu o persoană neidentificată de organul de urmărire penală, ar fi primit zece mii de lei pentru organizarea „susținerii cu succes a examenelor de calificare auto și eliberarea permisului de conducere".

Ulterior, acesta ar fi primit încă 200 de euro — de această dată pentru eliberarea cartelei digitale de tahograf.

Pentru că, nici într-un caz și nici în altul nu s-a ținut de „promisiune", inculpatul a fost denunțat la Centrul Național Anticorupție.

Bilanțul șocant al operațiunii „Tomograf": Iată câți bani au ridicat ofițerii CNA>>>

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit de trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la șase ani privațiune de libertate sau amendă de până la 200 de mii de lei.

Fluxul de știri
0