Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bătaie de joc: Un crater enorm, pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală – Foto

© Sputnik / Miroslav RotariAsfalt surpat în Chișinău
Asfalt surpat în Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Nu a trecut nici un an de la încheierea lucrărilor de reparare a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală, dar deja el este plin de fisuri, iar astăzi a apărut și o groapă enormă cât un crate.

CHIȘINĂU, 1 aug — Sputnik. Asfaltul și temelia șoselei s-au surpat și s-au prăbușit la mai bine de jumătate de metru adâncime chiar la intrarea pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt dinspre Calea Ieșilor. Cineva a aruncat o creangă în acest crater ca automobiliștii să nu intre cu mașinile în ea.

© Sputnik / Miroslav RotariAsfalt surpat în Chișinău
Asfalt surpat în Chișinău - Sputnik Moldova
Asfalt surpat în Chișinău

Și, în general, în doar un an, asfaltul turnat pe principala arteră a orașului a degradat mult, în special, el s-a deformat în stațiile de troleibuz.

Într-o stare la fel de proastă se află și strada Vasile Alecsandri, dar și bulevardul Constantin Negruzzi. Și asta în condițiile în care, doar reparația bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt și a străzii Vasile Alecsandri a costat bugetul Capitalei tocmai 22 de milioane de euro.

Șeful Direcției Transport a Capitalei, Vitalie Butucel, a declarat recent că pe cele două artere, Ștefan cel Mare și Vasile Alecsandri, au fost constatate peste 30 de neconformități care presupun la rândul lor mai multe adrese, la mai bine de 100 de adrese.

Fluxul de știri
0