Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Venituri uriașe încasate la bugetul de stat: Vezi care instituție este atât de profitabilă

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaBani, buget - Imagine Simbol
Bani, buget - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Amenzi de sute de mii de lei pentru încălcarea legislației vamale: acesta este bilanțul pentru săptămâna trecută.

CHIȘINĂU, 30 iul — Sputnik. În perioada 23 — 29 iulie 2018, veniturile încasate la bugetul de stat de către Serviciul Vamal au constituit peste 439 de milioane de lei, fiind perfectate peste zece mii de declarații vamale.

Livezi, agricultură - Sputnik Moldova
Așa spune Guvernul: Subvenții de până la 7.000 de euro/ha pentru fermieri

Pe parcursul săptămânii trecute, au fost relevate 297 de încălcări ale legislației vamale, care sunt cercetate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și întreprinderii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, în perioada vizată, au fost întocmite 57 de procese-verbale cu privire la contravenție şi aplicate amenzi în sumă de peste 183 de mii de lei.

În aceeași perioadă, fluxul unităților de transport a constituit peste 119 de mii de traversări. Cele mai mari valori de trafic sunt consemnate la frontiera moldo-română, iar cele mai tranzitate posturi vamale sun Leușeni și Sculeni, cu peste 23 de mii și respectiv peste 14 mii de traversări.

Fluxul de știri
0