Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fiți cu ochii în patru: Prognoza astrologică pe luna august 2018

© AFP 2024 / NASAМассивный пояс астероидов вокруг звезды, равной по размеру Солнцу
Массивный пояс астероидов вокруг звезды, равной по размеру Солнцу - Sputnik Moldova
Abonare
Prognoza astrologică pe luna august de la astrologul Stellium Aspectus.

Principalul eveniment energetic al lunii august este eclipsa de Soare care se va produce pe 11 august în faza de Lună Nouă. În această zi vom fi deranjați de tot soiul de evenimente care vor avea loc în afară. În aceste condiții mașina trebuie lăsată în garaj, deoarece ziua respectivă comportă un risc sporit de producere a accidentelor. Nu luăm decizii importante, avem grijă de sănătate, fiindcă imunitatea scade catastrofal și organismul nu este în stare să facă față tuturor infecțiilor. Dat fiind faptul că Soarele și Luna prezintă un tandem inseparabil, după Luna Nouă, când se întâlnesc, va urma Luna Plină, când se vor separa și se vor afla în opoziție. Acest lucru se va întâmpla pe 26 august.

Important: să fiți atenți când lucrați cu instrumente ascuțite, iar dacă aveți programată o operație chirurgicală, este mai bine s-o amânați, pentru că pe Lună Plină este foarte complicat de oprit hemoragia.

În august se întâlnesc și merg „mână în mână" Marte retrograd și Mercurul retrograd: până pe 28 august. În această perioadă nu schimbăm locul de muncă, nu cumpărăm obiecte scumpe, banii pentru procurarea tehnicii îi păstrăm până în septembrie. Și, cel mai important: nu ne grăbim. Pentru că anume graba poate provoca diferite traumatisme.

Pentru a vă orienta cu ușurință în privința zilelor lunare, ne vom pregăti pentru a ne opune diferitelor tentații, înșelăciuni care ne vor încerca în zilele lunare satanice.

Cea de-a 29-a dintre cele mai periculoase zile va fi pe 11 august și va dura de la ora 5:22 până la 13:00.

Lucia Palii - Sputnik Moldova
La ce să ne așteptăm de la această vară - Avertismentul astrologilor

A 9-a zi lunară va începe pe 19 august la ora 15:15 și se va încheia pe 20 august la ora 16:15.

Cea de-a 15-a zi lunară începe pe 25 august la ora 19:47 și se va încheia pe 26 august la ora 20:14.

Ultima zi lunară grea, a 19-a, începe pe 29 august, la ora 21:22, și se încheie pe 30 august, la ora 2:45.

Două zile nesatanice, însă nu dintre cele mai plăcute sunt următoarele: prima este ziua ce poartă simbolul Crocodilului cu Pene (Makara — cea a 23-a zi lunară), începe pe 5 august la ora 00:06 și durează până pe 6 august, ora 00:37. Iar broaștele vor orăcăi ca întotdeauna în cea de a 26 zi lunară, care începe pe 8 august, ora 1:59 și se încheie pe 9 august, ora 2:57.

Nu ne vor ocoli nici punctele medii între eclipse. Acest lucru se referă mai cu seamă la cei care intenționează să călătorească cu avionul, să plece în vacanță. Dacă este posibil, nu plecați (mai ales cu avionul) spre destinațiile de vacanță. Dacă însă nu există altă soluție, fiți foarte atenți la toate acțiunile pe care le întreprindeți.

Iar acum vom urmări semaforul nostru astrologic. În zilele de 1, 2, 28, 29 și 30 august nu mergeți la dentist, nici la ortopedul dentar, ci să vă programați la ei pentru zilele de 14 și 15 august. La coafor vom merge de asemenea pe 14 și 15 august, iar părul îl vom vopsi pe 24 și 25 august. De curățenia generală ne vom ocupa pe 12 și 13 august. Fierbem dulceață, punem la murat, marinăm pe data de 8 și 9 august. Nu cumpărăm haine și încălțăminte, nici nu îmbrăcăm sau încălțăm nimic nou pe parcursul lunii august, până pe data de 28.

Celora care așteaptă cu nerăbdare cea de-a 28-a zi lunară a cărui simbol este Lotosul, semaforul nostru le șoptește că ea (ziua) va începe pe 10 august, la ora 4.05 și se va încheia pe 11 august, ora 5.22. În acest răstimp se va produce o alchimie intensă a sufletelor. Lăsați pe planul doi tot ce este material și oferiți-i sufletului o încărcătură spirituală, venind în contact cu tot ce ne poate oferi mai frumos natura.

Iar acum, puțină astromagie. În luna august Soarele nu atinge gradul împărătesc, când ni se împlinește orice dorință. În schimb, nu lipsește joia știrbă care ne va ajuta să scăpăm de toate deprinderile dăunătoare. Este important, foarte important, ca să vă formulați corect rugămintea față de Cosmos. De exemplu, imaginați-vă foarte clar că ați lăsat fumatul. Ce ușurare că nu trebuie să te supui corpului astral care periodic cere o porție de nicotină. Fumați ultima țigară, și gata! Basta! Și tot așa procedați cu toate celelalte neajunsuri pe care le-ați căpătat. Vă imaginați atât de clar viața fără alcool, fără cuvinte-parazit și lexic necenzurat, încât ea, noua viață, devine realitate.

Joia știrbă cade pe 9 august. Alegeți timpul potrivit pentru Dumneavoastră și trimiteți rugămintea în Cosmos.

Lumină și dragoste vouă!

Fluxul de știri
0