Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Daily Mail: ”Urma românească” în istoria cu otrăvirea familiei Skripal

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaГород Солсбери в Великобритании, где были отравлены С. Скрипаль и его дочь
Город Солсбери в Великобритании, где были отравлены С. Скрипаль и его дочь - Sputnik Moldova
Abonare
Publicația engleză face public încă un detaliu legat de răsunătorul atentat la viața fostului spion rus și a fiicei lui.

CHIȘINĂU, 30 iul — Sputnik. Potrivit unui articol apărut pe pagina online a publicației  Daily Mail, un Mercedes cu numere de înmatriculare românești a fost văzut, în repetate rânduri, lângă casa familiei Skripal din Salisbury în săptămâna precedentă intoxicării celor doi cu un agent neuroparalitic.

Mașina figurează pe înregistrările camerelor de supraveghere, cei aflați în ea au achitat parcarea cu un card de credit.

Председатель комитета Государственной Думы РФ по международным делам Алексей Пушков - Sputnik Moldova
Rusia
Pușkov: Ipoteza privind implicarea Rusiei în cazul Skripal a primit o lovitură puternică

Martorii spun că printre cei patru ocupanți ai vehiculului de culoare închisă era și o femeie. 

Ei afirmă că apariția automobilului la primele ore ale dimineții sau noaptea târziu sugerează ideea că s-ar putea să fi fost o misiune de recunoaștere.

Poliția deocamdată se limitează la declarația că nu este dispusă să neglijeze niciun detaliu care ar duce la aflarea adevărului.

Investigația cazului Skripal a costat până în prezent 7,5 milioane de lire sterline.

Fluxul de știri
0