Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incendiu devastator la Soci - Detalii

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaСотрудники пожарно-спасательных подразделений МЧС России. Архивное фото
Сотрудники пожарно-спасательных подразделений МЧС России. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Victimele incendiului sunt muncitori străini, care proveneau, probabil, din țările CSI.

CHIȘINĂU, 30 iulie — Sputnik. Incendiul de la Soci, în care și-au pierdut viața opt persoane, iar alte trei au avut de suferit, s-a declanșat în niște construcții provizorii, informează RIA Novosti, cu trimitere la comunicatul administrației orașului.

„Pe strada Prosveșcenie 81, s-a aprins streașina comună a unei încăperi de alimentație publică și a unei construcții metalice învecinate. S-a constatat că au ars niște construcții provizorii care erau amplasate pe fâșia de teren atribuită Căilor Ferate din Rusia (CFR). Streașina era căptușită cu materiale ușor inflamabile care au ars în întregime", se spune în comunicatul primăriei.

Incendiu - Poză Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu devastator pe un drum din țară: Un camion a fost mistuit de flăcări

Se precizează că în urma incendiului și-au pierdut viața 8 persoane. Alte trei, printre care și un adolescent de 16 ani, sunt internate în spital cu arsuri și traumatisme de gravitate diferită, fiindu-le acordat ajutorul necesar. Toate victimele și persoanele spitalizate sunt lucrători năimiți din țările CSI.

„La momentul de față se cunoaște că contractul de arendă a acestui sector a fost încheiat cu compania CFR. Reprezentantul acesteia se află acum la fața locului. Toate circumstanțele și cauzele producerii incendiului urmează a fi clarificate", a adăugat serviciul de presă al municipalității.

Potrivit versiunii preliminare, cauza izbucnirii focului ar putea fi mangalul.

Fluxul de știri
0