Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De la bal la spital: Iată ce au pățit 36 de moldoveni care au chefuit la o nuntă

© Sputnik / Варвара Гертье / Accesați arhiva multimediaPacient la spital
Pacient la spital - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de oameni au acuzat stări de vomă, diaree și moleșeală după ce au chefuit la o nuntă în raionul Călărași.

CHIȘINĂU, 30 iul — Sputnik. Intoxicație în masă, în raionul Călărași. 36 de oameni s-au adresat la medic după ce s-au întors de la o nuntă.

Clei. Poză simbol - Sputnik Moldova
Accidente
Zece elevi intoxicați cu clei în Capitală

Aceștia acuzau stări de vomă, moleșeală și diaree. Potrivit vice-directorului spitalului raional Călărași, Ion Veveriță, 26 de persoane sunt internate în spital, iar alte 11 sunt monitorizate la domiciliu.

"Deocamdată nu cunoaștem de la ce aliment s-au intoxicat oamenii. Urmează să prelevăm probe de la fiecare pacient pentru a stabili cu exactitate cauza intoxicației. În acest moment starea pacienților este stabilă", a declarat pentru Sputnik Moldova vice-directorul spitalului raional Călărași, Ion Veveriță.

Persoane sunt internate în secția boli infecțioase. Specialiștii de la Centrul de Sănătate Publică au prelevat probe din alimentele consumate de oameni și urmează să stabileascî cu exactitate dacă administratorii localul în care au chefuit nuntașii se fac vinovați de intoxicația acestora.

Fluxul de știri
0