Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coincidență sau răuvoitori: Două mașini au luat foc în Capitală - Foto

© Photo : dse.mdMașină în flăcări
Mașină în flăcări - Sputnik Moldova
Abonare
Două mașini au luat foc noaptea trecută în Capitală - pompierii au stabilit cauza.

CHIȘINĂU, 30 iul — Sputnik. Două mașini au luat foc noaptea trecută în Capitală. Incendiile s-au produs pe strada Botanica Veche.

Incendiu - Poză Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Incendiu devastator pe un drum din țară: Un camion a fost mistuit de flăcări

Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 02.21. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care au stabilit că flăcările au distrus aproximativ 80 la sută dintr-un automobil de model Toyota și aproximativ 10 la sută dintr-un microbuz de model Mercedes.

Pompierii au reușit să localizeze focul fără ca flăcările să distrugă microbuzul în totalitate. Potrivit primelor investigații, cel mai probabil incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit la motorului autoturismului de model Toyota.

Toate circumstanțele și cauza finală a producerii incendiului urmează să fie stabilite de specialiști. Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2018 pompierii au intervenit în 133 de cazuri de ardere a autoturismelor.

Fluxul de știri
0