Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au făcut asta chiar în Piața Centrală: Vezi isprava a doi tineri

© Sputnik / Miroslav RotariPiață - Poză Simbol
Piață - Poză Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Doi indivizi au fost reținuți pe urme fierbinți de polițiștii sectorului Centru.

CHIȘINĂU, 29 iul — Sputnik. Doi indivizi au jefuit un bărbat în Piața Centrală, dar au fost reținuți pe urme fierbinți de polițiștii sectorului Centru.

Euro - Sputnik Moldova
Societate
Iată cum au reușit doi hoți să fure sume impunătoare de bani dintr-o locuință

Doi tineri, unul din capitală și altul din raionul Leova, cu vârstele de 18 şi 19 ani, au fost reţinuţi pe urme fierbinţi şi încătuşaţi de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău.

Pe data de 24 iulie curent, indivizii au jefuit un bărbat în Î.M „Piaţa Centrală". Victima, în vârstă de 65 ani, este locuitor al raionului Ialoveni. Aceasta a rămas fără geanta în care erau acte, bunuri personale şi bani — suma prejudiciului constituind 2560 lei.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru jaf.

Conform legislaţiei penale în vigoare, cei doi inculpați riscă privațiune de libertate de de la cinci până la șapte ani.

Bunurile sustrase au fost ridicate de către poliţişti şi vor fi returnate victimei.

 

 

Fluxul de știri
0