Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Este deja alb la cap, dar iată ce i-a făcut unei chelnerițe din Capitală – Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Astăzi, astfel de fapte rușinoase comit nu doar tinerii, dar și cei care au ajuns la o vârstă înaintată, ceea ce trădează o decădere totală a moravurilor societății noastre.

CHIȘINĂU, 29 iul — Sputnik. Poliția Capitalei este în căutarea unui bărbat ajuns deja la o vârstă înaintată care a comis o faptă rușinoasă într-un local din sectorul Râșcani al Chișinăului.

Reținere - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Groaznic: Vezi ce a făcut un cuplu din Capitală și pentru ce a fost condamnat

Polițiștii sectorului Râşcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău sunt în căutarea unui bărbat care a furat un telefon de model,,Wiko Lenny". Individul a furat telefonul în data de 11 iulie, în timp ce se afla la o terasă situată pe bulevardul Moscovei.

Autoritățile au dispus inițierea unei cauze penale pentru furt. Făptașul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până 32 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Astfel, persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat Poliția la numerele de telefon: 076 747 311 sau 112. 

Totodată, Poliţia Capitalei le recomandă cetăţenilor să-şi asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.

Fluxul de știri
0