Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Angela Gonța pe litoral, abordată de un salvamar "bronzat, frumos, cu ochi albaştri"

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Fosta soție a lui Vlad Filat a relatat pe pagina sa de Facebook aventura pe care a avut-o cu un salvamar, ea fiind împreună cu fiica ei la odihnă, la mare.

CHIȘINĂU, 29 iul — Sputnik. Angela Gonța a avut o adevărată aventură cu un salvamar, după cum chiar ea povestește pe pagina ei de Facebook. Fiind singură pe malul mării, în timp ce fetița ei rămăsese să se distreze la un teren de joacă, un salvamar, despre care ea spune că era "bronzat, frumos, cu ochi albaștri", a întrebat-o franc, fără menajamente, ce face la noapte.

Se pare că această abordare a speriat-o pe diva de televiziune. Ea l-a tratat cu refuz pe frumosul salvamar, tot în engleză, după cum venise și întrebarea. I-a spus că este mamă singură, că noaptea doarme și că, în general, ea urăște bărbații.

Bineînțeles, fiind refuzat, salvamarul s-a dat la o blondă.

Ce e val, ca valul trece, vorba poetului. 💨🌊

Публикация от Angela Gonta (@angelagonta) 13 Июл 2018 в 8:27 PDT

Dar povestea relatată de Angela Gonța este alta, după cum chiar ea ne spune. Și anume despre celelalte doamnele de pe plajă, chiar dacă nu arătau mai bine și nu erau mai frumoase decât ea.

"Dar, de fapt eu altceva vreau sa povestesc. Mă uitam la ele. Nemțoaice, franțuzoaice… Singure pe plaja, cam de vârsta mea, cu un kilogram doua în plus, burtică de mămică… Fix ca mine. Dar altfel. Mai sigure, mai încrezute, mai luminoase", a scris Gonța pe Facebook.

Probabil, diva a dorit să spună că franțuzoaicele și nemțoaicele erau mai încrezătoarea decât ea, nu mai încrezute, așa cum a scris, căci a fi încrezută înseamnă a fi îngâmfată, înfumurată, fudulă.

Calități contraindicate într-o aventură de vacanță cu un salvamar, salvamontist, instructor de fitness etc.

© Photo : Facebook / Angela GonțaPostare Angela Gonța
Postare Angela Gonța - Sputnik Moldova
Postare Angela Gonța
Fluxul de știri
0