Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Internauții își bat joc de Buzova, care a fost filmată despuiată: Este o scândură

© Photo: Insatgram / Olga BuzovaOlga Buzova
Olga Buzova - Sputnik Moldova
Abonare
Are un corp lipsit de forme și arată ca o scândură – în felul acesta au comentat unii internauți cele mai recente postări audio și video pe Instagram ale prezentatoarei de televiziune din Rusia Olga Buzova.

CHIȘINĂU, 28 iul — Sputnik. Olga Buzova a postat pe pagina sa de Instagram o imagine video și una foto în care a fost surprinsă chiar ea, în costum de baie, la o plajă, demonstrându-și ostentativ corpul.

 

Публикация от Ольга Бузова (@buzova86) 9 Июл 2018 в 2:27 PDT

 

Gestul vedetei a fost comentat diferit de către internauți.

Unii s-au declarați ahtiați de formele corpului ei, menționând că este unul suplu și musculos. "Frumoas-o!", "Arăți ca o regină!", "Are niște picioare superbe!", "Are un corp extraordinar!", au scris unii internauți admirându-i corpul.

Își dorește tare un bărbat: Iată la ce gest disperat a recurs Olga Buzova – Video>>>

Însă alții au criticat-o dur, spunându-i că este urâtă, că este lipsită de gust atunci când își alege costumul de baie. Cea mai gravă și mai ofensatoare acuzație a fost că are un corp lipsit de forme feminine, plat, că este ca o scândură.

Chiar dacă unii o critică atât de dur, videoclipul postat pe Instagram a acumulat doar într-o zi peste un milion 800 de mii de vizualizări.

Un alt film video, pe care Buzova l-a postat acum două zile și în care ea se zbenguie pe plajă, dar nu despuiată în costum de baie, ci îmbrăcată într-o rochie neagră, a acumulat aproape două milioane de vizualizări.

Fluxul de știri
0