Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Muzica - sursa nelimitată de fericire pentru interpretul Sergiu Moșneagu

© Sputnik / Rodion ProcaSergiu Moșneagu
Sergiu Moșneagu - Sputnik Moldova
Abonare
Sergiu Moșneagu este interpret și profesor de pian, fluier și nai la Școala de Arte din Ialoveni.
Muzica - sursa nelimitată a fericirii

Interpretul spune că dragostea față de muzică a moștenit-o de la mama sa. Își aduce aminte cu drag de copilărie și de prima sa prestație pe scenă pe care a avut-o la vârsta de 8 ani. Încurajat și ghidat de familie, Sergiu Moșneagu și-a urmat studiile la Școala de Arte din Ialoveni unde a învățat să cânte la acordeon, fluier și caval.

"Sunt interpret și  profesor de pian, fluier și nai, activități pe care le îndrăgesc foarte mult. De fapt, cheia succesului meu este buna organizare a timpului. Îmi este ușor să îmbin aceste două profesii pentru că le fac cu plăcere și dăruire de suflet. În activitatea de profesor formez o relație de prietenie cu discipolii mei pentru ca ei să însușească materia mai ușor. Primesc o deosebită plăcere să lucrez cu tânăra generație și să descopăr noi talente", a relatat Sergiu Moșneagu.

Totodată, interpretul este și conducătorul unui ansamblu de fluierisți format din opt tineri cu care participă la diverse concursuri și se mândrește de rezultatele obținute. Sergiu Moșneagu a interpretat în studioul Radio Sputnik Moldova piesa "Omule în viața ta" prin care îndeamnă oamenii la împlinire, fericire, fapte și gânduri bune.

Mai multe detalii găsiți în interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș 

Fluxul de știri
0