Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Își dorește tare un bărbat: Iată la ce gest disperat a recurs Olga Buzova – Video

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaOlga Buzova
Olga Buzova - Sputnik Moldova
Abonare
Olga Buzova este disperată că nu o ia nimeni de nevastă, mai ales că își dorește atât de mult să aibă parte de căldura, de atenția, de dragostea, de afecțiunea de patima pe care i le pot da un bărbat.

CHIȘINĂU, 25 iul — Sputnik. Olga Burzova își dorește atât de mult să fie iubită de un bărbat, încât a decis să organizeze un concurs televizat în vederea selectării unui mascul pe placul ei.

XV Юбилейная национальная телевизионная премия МУЗ-ТВ 2017 - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: Olga Buzova s-a făcut de râs pe Istagram: A apărut fără sutien - VIDEO

Concursul va fi desfășurat la postul de televiziune TNT și la ele va participa 15 bărbați. Concurenții sunt oameni de toată mâna: de la un specialist IT până la milionari.

Olga Zubova spune că aceasta este ultima ei șansă să-și găsească un bărbat. "Dacă la acest show nu voi găsi bărbatul, atunci eu niciodată nu mă voi mărita", a anunțat sentențios Olga Buzova.

Teaser-ul la acest show "Să te însori cu Buzova" a fost plasat pe YouTube. Comentariile internauților nu s-au lăsat așteptate. Unii au îndemnat-o pe prezentatoarea TV să nu renunțe, să fie perseverentă și să-și găsească un bărbat pe potrivă. Alții însă au ironizat spunând că acesta este un spectacol de prost gust în care o proastă promovează curvăria la TV.

Fluxul de știri
0