Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Apel surprinzător al Poliției: Iată ce le-au cerut oamenii legii șoferilor

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii moldoveni le-au transmis conducătorilor auto un mesaj emoționant, apelând la sentimentele, dar și la rațiunea acestora.

CHIȘINĂU, 25 iul — Sputnik. Numărul mare de accidente rutiere care se produc în țară, unele cu consecințe foarte grave, i-a determinat pe polițiștii moldoveni să le adreseze șoferilor un mesaj emoționant, îndemnându-i la prudență în trafic.

Oamenii legii îi roagă pe conducătorii auto să nu se supere pentru faptul că îi monitorizează în fiecare zi, deoarece fac acest lucru pentru binele lor.

"Dragă șoferule, noi, cei care monitorizăm în fiecare zi traficul auto, îți cerem să nu te superi — facem acest lucru pentru că ținem la tine și la familia ta", scrie în mesajul Poliției.

"Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vești proaste. Dorim ca fiecare participant la trafic să ajungă în siguranță acolo unde își dorește. Îți mărturisim că dorința fiecărui polițist aflat în stradă e să împartă zâmbete și nu amenzi", subliniază oamenii legii.

Aceștia mai spun că au încredere în faptul că participanții la trafic pot conduce regulamentar pe șoselele din țară, asigurându-i pe conducătorii auto că încearcă să-i protejeze prin activitatea lor.

Rămâne de văzut dacă șoferii vor percepe corect și vor conștientiza mesajul transmis de polițiști

Fluxul de știri
0