Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pericolul ce îi paște pe bărbații care merg la mare: Iată ce le fac bulgăroaicele minore

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaPlajă
Plajă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mai mulți turiști care au mers să se odihnească în Bulgaria au fost jefuiți și bătuți.

CHIȘINĂU, 24 iul — Sputnik. Turiștii care vizitează litoralul bulgăresc riscă să cadă pradă unui nou tip de înșelătorie. În Sunny Beach, stațiunea vizitată de mii de turiști britanici anual, interlopii locali s-ar folosi de minore care îi seduc pe bărbați și îi duc pe plaje izolate, unde aceștia sunt apoi bătuți și jefuiți, relatează Digi 24. 

Самолёт - Sputnik Moldova
Societate
Moarte Stupidă: Un turist, omorât pe plajă de suflul unui avion - Video

Fetele îi aleg pe acei turiști care par prea beți pentru a mai sta în picioare și îi atrag pe plajă sub promisiunea unei partide de sex gratuite. Odată ce turistul rămâne singură cu tânăra, un grup de bărbați îl atacă și îl jefuiesc.

Mai multe persoane au postat astfel de avertismente pe site-ul de travel Trip Advisor, sfâtuindu-i pe oameni să evite să intre în vorbă cu tinerele și să aibă grijă în compania cui beau.

Tinerele care îi atrag pe turiști ar fi prostituate aflate sub controlul interlopilor locali. Prostituția nu este ilegală în Bulgaria, însă ea este de cele mai multe ori aflată sub controlul patronilor de baruri care ar avea legături cu mafia bulgară.

În Marea Britanie, Bulgaria este o destinație populară de vacanță. Ministerul britanic de Externe a emis o avertizare pentru turiști.

„Am primit mai multe plângeri în legătură cu jafuri și agresiuni asupra turiștilor de către prostituate și cei care le controlează. Evitați zonele în care activează prostituatele: parcări, plaje izolate, zonele slab iluminate sau zonele împădurite. Unii turiști au fost suprataxați în cluburile de striptease din Sofia și în unele resorturi din Bansko, Borovets sau Sunny Beach. Victimele sunt suprataxate cu sute de euro și amenințate cu bătaia dacă nu plătesc".

Fluxul de știri
0