Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incredibil: Milioane de euro, găsite într-un... frigider

© Sputnik / Михаил Кутузов / Accesați arhiva multimediaEuro, dolari, ruble, bancnote
Euro, dolari, ruble, bancnote - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii din Rusia au descoperit peste șase milioane de euro, banii fiind ascunși într-un frigider.

CHIȘINĂU, 24 iul — Sputnik. Polițiștii din Sankt Petersburg, Federația Rusă, au depistat într-un apartament o sumă enormă de bani. ”Comoara” era ascunsă într-un frigider. Potrivit presei ruse, descoperirea a fost făcută în cadrul unor percheziții efectuate pe 19 iulie și vizau un dosar de spălare a banilor.

În apartament nu locuia nimeni, iar oamenii legii nu au găsit nimic suspect până la momentul în care au deschis frigiderul. Imediat ce l-au deschis, din frigider au început să cadă pachete cu bani.

Polițiștii au scos din frigider 400 de milioane de ruble, 48 de mii de dolari și 60 de mii de euro (echivalentul a peste șase milioane și jumătate de euro).

Полиция - Sputnik Moldova
Societate
Scandalos - MAI recunoaște: Polițiștii au câștigat milioane din amenzile date șoferilor

Incredibil este faptul că banii au fost depistați în același apartament în care, în luna decembrie 2017, oamenii legii au depistat 605 milioane de ruble, care erau ascunse într-un pat.

Potrivit mass-media din Federația Rusă, banii aparțin unei grupări criminale care, începând cu anul 2015, se ocupă de activități bancare ilegale.

Membrii grupării criminale au fost acuzați în luna noiembrie 2017 și au fost plasați în arest la domiciliu. Potrivit organelor de forță din Rusia, în pofida inițierii dosarului penal, infractorii au continuat să-și desfășoare activitățile bancare ilegale.

Fluxul de știri
0