Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fetiță de 9 ani răpită de un bătrân de 85 de ani - Coșmarul a durat patru zile

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un bătrân de 85 de ani riscă să stea după gratii pentru că a răpit o minoră și a ținut-o patru zile încuiată în casă.

Chișinău, 24 iul — Sputnik. O fetiță de nouă ani a fost răpită de un bătrân de 85 de ani. Totul s-a întâmplat în raionul Telenești.

Avion cuprins de flăcări - poză simbol - Sputnik Moldova
Groaznic: Prăbușirea unui avion, filmată de un pasager - Video

Minora a dispărut în data de 14 iulie, iar a doua zi părinții au anunțat poliția. Oamenii legii, împreună cu membrii familiei au pornit căutările. Abia astăzi minora a fost găsită. Aceasta a fost ținută cu forța timp de patru zile în casa bătrânului.

"Fetița a mers să se joace în drum cu prietenii. Seara, când a vrut să meargă acasă, s-a întâlnit cu bătrânul. Acesta a convins-o pe copilă să meargă la el acasă. Ulterior, bărbatul a ținut-o încuiată în casă. Nu cunoaștem dacă copila a stat nemâncată și dacă bătrânul a avut sau nu grijă de ea", a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Poliție din Orhei, Diana Maxim.

Copila le-a spus polițiștilor că nu a fost abuzată sexual de bătrân.

Acum fetița beneficiază de consiliere psihologică. Oamenii legii au propus familiei ca ea să fie plasată într-un centru special pentru a primi consiliere psihologică mai multe zile. Ulterior aceasta va fi audiată în condiții speciale. Bătrânul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să stea după gratii șapte ani.

Fluxul de știri
0