Focuri de armă în mulţime la Toronto: un mort şi mai mulţi răniţi -Video

© REUTERS / Chris HelgrenПолиция возле места массового расстрела в Торонто, Канада, 23 июля 2018
Полиция возле места массового расстрела в Торонто, Канада, 23 июля 2018 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Mai mulţi oameni din Danforth, Toronto au fost transportaţi la spital cu răni după ce asupra lor s-a deschis focul, potrivit Daily Express.

BUCUREŞTI, 23 iul — Sputnik. Poliţia locală a spus că focul de armă a fost deschis pe Danforth Avenue aproximativ la ora 22:00, ora locală. Paramedicii locali au spus că mai mulți oameni au răni de gravitate medie.

My evening was nice until I heard shooting right out of my place on the danforth. So scary!! The gun violence in Toronto is crazy. pic.twitter.com/eNHLlUlp6r

Potrivit NBC News, o persoană a murit la locul crimei, alte şase au fost transportate la centrul traumatologic, iar şapte persoane — la ​centrul traumatologic pediatric. De asemenea, paramedicii au spus că alţi doi oameni au fost transportaţi la spital, iar unui număr necunoscut li se acordă îngrijiri la faţa locului.

Mass-media locală a citat autorităţile canadiene care au spus că împuşcăturile s-au sfârşit. CTVnews.com a anunţat că făptaşul ar fi mort. Martorii spun că ar fi auzit aproximativ 25 de efocuri de armă.

Cel puţin zece persoane, inclusiv o fată tânără, au fost împuşcate duminică seara în Toronto, au anunţat agenţiile de ştiri canadiene. 

Fluxul de știri
0