Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

La Chișinău continuă maratonul protestelor: Năstase huiduit în fața Primăriei

© Sputnik / Miroslav RotariАндрей Нэстасе
Андрей Нэстасе - Sputnik Moldova
Abonare
Susținătorii Partidului „Șor” au organizat, luni, în fața sediului Primăriei Capitalei, un miting de protest împotriva închiderii magazinelor sociale.

CHIȘINĂU, 23 iulie — Sputnik. În Capitală, dimineața zilei de luni a debutat cu o acțiune de protest. În fața Primăriei a avut loc un miting ai susținătorilor Partidului „Șor". Câteva zeci de persoane au cerut să nu fie perturbată activitatea magazinelor sociale. S-a întâmplat în momentul în care Andrei Năstase încerca să susțină o conferință de presă lângă Primărie.

Акция протеста сторонников партии Шор - Sputnik Moldova
Politică
Protest în Capitală: mii de simpatizanți ai Partidului Șor au pichetat sediul PAS

După ce l-au huiduit pe Năstase, susținătorii Partidului „Șor" s-au îndreptat spre sediul formațiunii PAS, condusă de Maia Sandu.

Protestatarii scandau: „Maia, ieși afară! Jos Maia Sandu!", însă liderul PAS a refuzat să iasă la dialog cu cetățenii.

Anterior, în Chișinău, a avut loc un miting la care au participat mii de oameni, aceștia purtând pancarte cu inscripția „Jos mâinile de pe magazinele sociale". Este vorba de magazinele sociale unde pensionarii pot procura cu un preț redus produse de primă necesitate. Primarul Orheiului, Ilan Șor, este inițiatorul acestui proiect care a devenit îndată foarte popular în Moldova.

Fluxul de știri
0