Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Frumoasă și ambițioasă, Crina vrea să cucerească show-businessul moldovenesc

© Sputnik / Miroslav RotariNicolae și Crina Vasilatii
Nicolae și Crina Vasilatii - Sputnik Moldova
Abonare
Multe fete visează să devină celebre și să strălucească în lumina reflectoarelor. Succesul în show-business depinde de talent, carismă, ambiție și perseverență.
Frumoasă și ambițioasă, Crina vrea să cucerească show-businessul moldovenesc

Invitații emisiunii "Sputnik Matinal", Crina Guțu, și compozitorul Nicolae Vasilații au vorbit despre muzică, poezie, show și lansarea pe piața muzicală în Republica Moldova.

"Pentru a avea o carieră de succes, trebuie să depun mult efort, muncă și perseverență. Am realizat că sunt îndrăgostită de muzică din fragedă copilărie. Îmi amintesc cu bucurie că, atunci când aveam șapte ani, părinții mi-au dăruit un microfon. Când am crescut mai mare, mă implicam în diverse activități și cântam în corul școlii. Părinții mereu m-au susținut în alegerea carierii profesionale", a povestit tânăra interpretă.

A treia piesă la care am muncit jumătate de an și pe care vreau să o lansez se numește "Du-mă". Doresc să înregistrez și un clip video pentru a-mi surprinde fanii

Compozitorul piesei "Du-mă", Nicolae Vasilații, a spus că aceasta este o melodie ușoară de vară, care va ajunge la inimile ascultătorilor.

Mai multe detalii aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0