Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dragoste în stil moldo-japonez

© SputnikLidia Boghean Nishikava
Lidia Boghean Nishikava - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta și textiera moldoveancă, Lidia Boghean Nishikawa, este căsătorită cu un japonez. Împreună formează o familie frumoasă în care predomină admirația, respectul, înțelegerea și susținerea.
Dragoste în stil moldo-japonez

Bărbații din Japonia au un respect deosebit pentru soțiile lor, iar drepturile femeilor sunt respectate. De această părere este interpreta și textiera Lidia Boghean Nishikawa care a vorbit în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal" despre valorile familiei și cultura japoneză.

"Bărbații japonezi nu se grăbesc să se căsătorească. Japonezii sunt determinați să întemeieze o familie atunci când sunt pregătiți să o întrețină în primul rând financiar. În același timp, bărbatul japonez nu obișnuiește să-i spună frecvent soției "Te iubesc". Ei își demonstrează dragostea, respectul și afecțiunea prin fapte. Totodată, japonezii sunt foarte grijulii, atenți la detalii, responsabili și disciplinați. Ei muncesc foarte mult și își doresc o femeie pentru care familia este prioritate", a spus Lidia Boghean Nishikawa.

Ea a mai menționat că moldovencele atrag bărbații din străinătate prin faptul că sunt gospodine bune.

"La momentul actual femeile în Japonia nu mai sunt acele familiariste cum erau pe vremuri. Ele au devenit carieriste, se bazează pe bugetul propriu și preferă să fie libertine pentru o perioadă îndelungată. Moldovencele atrag bărbații din străinătate prin frumusețea și hărnicia lor", a menționat interpreta.

Mai multe detalii găsiți în fișierul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0