Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Performanțe mari la doar 11 ani - Cum a fost prestația Andreei Rață la Slaveanskii Bazar

© Sputnik / OsmatescoAndreea-Emira Rață
Andreea-Emira Rață - Sputnik Moldova
Abonare
Are doar 11 ani și se mândrește cu o mulțime de premii de la marile concursuri internaționale de muzică. Este vorba de Andreea Emira Rață, fata care în acest an a reprezentat Moldova la concursul „Slaveanskii Bazar", categoria junior.
Performanțe mari, la doar 11 ani - Cum a fost prestația Andreei Rață, la Slaveanskii Bazar

Interpreta și producătorul său Vasile Moroșanu au venit în studioul de radio Sputnik Moldova unde au vorbit despre performanțele acumulate de-a lungul timpului. La concursul „Slaveanskii Bazar" tânăra a interpretat două melodii și a câștigat locul trei.

„A fost un concurs foarte mare, la care au participat mulți copii talentați. Mi-a fost foarte greu să iau locul trei, din cele 20 de țări care au participat. —De ce foarte greu?— Pentru că toți copiii au fost foarte talentați și nu mi-a venit să cred că voi lua locul trei", a declarat Andreea Emira Rață, la emisiunea „Sputnik-Matinal".

Ce spune producătorul Vasile Moroșanu despre prestația tinerei la Slaveanskii Bazar, dar și despre pregătirea de alte competiții ascultați în interviul audio de mai sus. 

Fluxul de știri
0