Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zina Bivol: Copiii sunt izvorul meu de inspirație

© Sputnik / Miroslav RotariZina Bivol
Zina Bivol - Sputnik Moldova
Abonare
Poeții au datoria de a-și educa publicul, iar Zina Bivol reușește să facă acest lucru. Scrie de când era copil, prima sa întâlnire cu poezia fiind pe băncile școlii.
Zina Bivol: Copiii sunt izvorul meu de inspirație

Zina Bivol e femeia care știe să zâmbească oricând și să-ți transforme orice zi în sărbătoare, e convinsă că viața e frumoasă doar dacă noi credem cu tărie că este așa.

"Mi-am schimbat viziunile despre viață și poezie după ce am devenit mamă a doi băieți. Copiii sunt izvorul meu de inspirație care au schimbat starea mea lăuntrică. Ei au aprins flacăra poetică în sufletul meu și de aceea le dedic versuri scrise cu dragoste și afecțiune. Copiii au puterea să schimbe atitudinea, comportamentul și modul părinților de a privi lumea. Vreau să le ofer o viață bună și fericită cu adevărat și să-i protejez de răutatea unor oameni din jur. Desigur că nu ași fi reușit multe lucruri fără ajutorul părinților și soțului meu", a relatat poeta.

Totodată, Zina Bivol a recitat poeziile dedicate celor doi fii ai săi pe care le puteți asculta în interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0