Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Oficial: Trump l-a invitat pe Putin la Washington - detalii

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки
Встреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele american Donald Trump l-a invitat pe omologul său rus Vladimir Putin să întreprindă o vizită la Washingtonul, în toamna acestui an.

CHIȘINĂU, 20 iul — Sputnik. Trump "i-a cerut ambasadorului John Bolton să-l invite pe președintele Putin la Washington în toamnă", a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders. "Aceste discuții sunt deja în desfășurare".

Trump și Putin s-au întâlnit luni, la Helsinki, Finlanda. Președintele american a fost aspru criticat de forțele politice de opoziție din America.

Anterior, Trump a declarat că așteaptă cu nerăbdare cea de-a doua întâlnire cu Putin, pentru a putea începe să pună în aplicare "unele dintre multe lucruri discutate, inclusiv stoparea terorismului, securitatea Israelului, proliferarea nucleară, atacurile cibernetice, comerțul, pacea, Coreea de Nord și multe altele".

"Există multe răspunsuri, unele ușoare și altele grele, la aceste probleme… dar ele pot fi rezolvate", a adăugat președintele SUA.

​….proliferarea, atacurile cibernetice, comerț, Ukraine, Asigurarea păcii în Orientul Mijlociu, Korea de Nord și altele. Există multe soluții la aceste probleme, unele mai simple, altele mai complicate… dar ele TOATE pot fi soluționate!

Fluxul de știri
0