Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vlad Filat în culmea disperării: Vinde tot ce i-a mai rămas din avere

© Sputnik / Мирослав РотарьВлад Филат 01/03/2016
Влад Филат 01/03/2016 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Compania "Caravita Co SRL", fondată de familia Filat, scoate la licitație toate bunurile pe care le deține.

CHIȘINĂU, 20 iul — Sputnik. Agentul economic care deține compania "Caravita Co SRL" anunță licitație de comercializare a bunurilor pe care le are în gestiune, scrie mold-street.com.

Влад Филат - Sputnik Moldova
Societate
Vlad Filat face în închisoare ceea ce nu a reușit în libertate

Afacerea a fost fondată în anul 2011 de Sanda Filat și ulterior a ajuns în proprietatea lui Vladimir Rusu, nepotul fostului politician Vlad Filat.

Averea scoasă la licitație este una impresionantă, fiind evaluată la aproximativ 300 de milioane lei. La licitație sunt expuse 77 de unități de transport: automobile, autocare, remorci, semănătoare, stropitoare. Fiecare dintre aceste unități este evaluată de la 10 mii de lei la un milion de lei.

Agentul economic mai vinde și numeroase imobile din comuna Zolotievca, Anenii Noi, comuna Pervomaisc, Căușeni, comuna Solonceni și Rezina. Cel mai valoros imobil este un complex de recepție, curățare, uscare și depozitare a cerealelor cu capacitatea de 40.000 de tone. Construcția se află în satul Constantinovca, raionul Căușeni. Imobilul se vinde la pachet cu o casă de locuit și un lot de 37 de ari. Totul la un preț de aproape 87 de milioane de lei.

Fluxul de știri
0